نشست آسیب شناسی فضاهای سایبری و ماهواره در واحد

۲۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۱۰ کد خبر : ۳۲۲۸ دانشکده ها

نشست تخصصی  آسیب شناسی ماهواره و فضاهای سایبری  برگزار گردید.

در این نشست که به همت بسیج استادان و معاونت فرهنگی دانشگاه و با حضور جمعی از استادان،دانشجویان و کارکنان واحد در دانشکده علوم انسانی واحد یادگار امام(ره) برگزار گردید، دکتر سیاهکلی از کارشناسان برجسته عرصه رسانه کشور به تببین نقش ماهواره و فضای سایبری در شئون مختلف زندگی پرداخته وضمن  تعریف مفاهیم مرتبط با  اینترنت از جمله فضای مجازی و پهنای باند، بر ضرورت همه گیر شدن اینترنت  و بهره بردای همگانی از این فضا تأکید کرد.

وی یکی دیگر از ویژگی های این فضا را حذف زمان و مکان برشمرده که این مزیت منجر به سرویس دهی های سریع تر به مخاطبین خواهد شد.

دکتر سیاهکلی در ادامه یکی از آفت های فضای سایبری را عدم توجه کافی به مسئله مصرف کنندگان و مخاطبان این فضا دانسته و اظهار امیدواری کرد که بیش از گذشته به این مسئله به عنوان مهم ترین عامل شکل گیری فضاهای مجازی است توجه شود.

نظر شما :